X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Contact

Wie zijn wij

Heeft uw klant nog niet betaald en u zoekt een betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu werkzaam bent in het mkb of bij een grootzakelijke organisatie, u kunt rekenen op een zorgeloze dienstverlening bij het incasseren van uw openstaande facturen.

Werken bij Bos Incasso

Bos Incasso is een landelijk werkend incassobureau. We helpen onze opdrachtgevers met het incasseren van openstaande facturen. Dit doen we zowel voor het mkb als grootzakelijke organisaties.

Compliment geven

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Deel het met ons, dat waarderen we enorm! We gaan ervoor zorgen dat uw compliment bij de juiste persoon of afdeling terecht komt.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Dan bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten, te bellen of te mailen. Ook kunt u online uw dossier(s) bekijken.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.