X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Factuur indienen

Niks is zo vervelend als klanten te laat of helemaal niet betalen. Elke dag dat een klant niet betaalt, kost u geld en dat is frustrerend. Dat begrijpen we. Daarom hebben we een oplossing voor u: incasso voor het mkb.

Een betaalachterstand kan verschillende oorzaken hebben: het kan zijn dat uw klant vergeten is te betalen. Maar het kan ook zijn dat uw klant op dit moment geen geld heeft. In onze benadering houden we rekening met deze verschillen. We gaan met uw klant in gesprek en zorgen voor een betaaloplossing die past bij de financiële mogelijkheden van uw klant. Zo zorgen we ervoor dat uw factuur wordt betaald en u een tevreden klant behoudt.

De voordelen op een rijtje:

  • Binnen 24 uur actie
  • No cure, no pay
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • 24/7 inzicht in uw dossier via onze portal

Direct aan de slag? Maak dan een keuze tussen een van de onderstaande opties om uw factuur in te dienen. 

 

Gratis whitepaper

Controle krijgen over uw facturatie- en debiteurenbeheer?

Wat vinden onze opdrachtgevers

Tandartspraktijk Twigt

Hoogeveen

"Prima. Altijd goede ervaringen gehad, dus contract op deze manier doorgezet. Duidelijke, heldere communicatie en snelle reactie via de mail."

Kabelnoord

Dokkum

"Leuk bedrijf, leuk contactpersoon en goed werk. Dus wat willen we nog meer. Een goede keuze waar we nog steeds achter staan en blij mee zijn."

Wijkom Bouw & Infra

Medemblik

"Duidelijke communicatie en een goed resultaat."

Fysiotherapie de ommelanden

Groningen

"Snel en duidelijk, dankzij de samenwerking hebben we een kortere debiteurenlijst :-). Wat mij betreft gaat het prima en gaan we gewoon zo verder.” "

Gino B.V.

Groningen

"Goed contact, prima portaal. Juiste product bij ons probleem voor de juiste prijs. Wij hoeven geen tijd meer te besteden aan het trachten deze facturen te incasseren."

Kemerink voet & beweging

Zwolle

"Vriendelijk geholpen. Korte lijnen, goede uitleg van de procedure als ik vragen heb."

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.