X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Incasso voor het mkb

Niks is zo vervelend als klanten te laat of helemaal niet betalen. Elke dag dat een klant niet betaalt, kost u geld en dat is frustrerend. Dat begrijpen we. Daarom hebben we een oplossing voor u: incasso voor het mkb.

Een betaalachterstand kan verschillende oorzaken hebben: het kan zijn dat uw klant vergeten is te betalen. Maar het kan ook zijn dat uw klant op dit moment geen geld heeft. In onze benadering houden we rekening met deze verschillen. We gaan met uw klant in gesprek en zorgen voor een betaaloplossing die past bij de financiële mogelijkheden van uw klant. Zo zorgen we ervoor dat uw factuur wordt betaald en u een tevreden klant behoudt.

De voordelen op een rijtje:

  • Binnen 24 uur actie
  • No cure, no pay
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • 24/7 inzicht in uw dossier via onze portal

Direct aan de slag? Klik op onderstaande knop om onze incassodienstverlening aan te vragen. 

 

Gratis whitepaper

Controle krijgen over uw facturatie- en debiteurenbeheer?

Wat vinden onze opdrachtgevers

Dierenkliniek Vechtdal

Heemserveen

"Snel en zorgvuldig. Contact verloopt erg goed."

ASN Installaties

Dokkum

"Goede communicatie tussen Bos Incasso en ons bedrijf. We worden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen in een dossier."

Thuis in Horen

Almere

"Je wordt ontzorgd. Klanten worden consequent, duidelijk en oplossingsgericht benaderd. Echter wel vriendelijk."

Vos industriele lakverwerking BV

Vorden

"Duidelijke informatie over de behandelende dossiers."

Van Aken Hekwerk BV

Smilde

"Goede service, snelle reactie!"

Wijkom Bouw & Infra

Medemblik

"Duidelijke communicatie en een goed resultaat."

VW Campercentrum

Amersfoort

"De correcte manier van werken spreekt ons aan. Waaronder het overleggen over dossiers en de goede omgang met onze debiteuren."

KOK Kinderopvang

Katwijk

"Wij zijn nog niet zolang klant bij Bos Incasso. Wij hebben nog niet een heel dossier doorlopen en afgerond, maar tot nu toe werkt het zo fijn. We worden heel goed op de hoogte gehouden van de lopende zaken. Wanneer er vragen zijn worden we heel goed geholpen. Zeer zeer positief!"

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.